Στο πρόωρο τέλος της σειράς «Ταμπού» αναφέρθηκε ο Μέμος Μπεγνής, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που δέχτηκε η παραγωγή από το κανάλι. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη γενική κατάσταση της χώρας και το γεγονός ότι υπάρχουν παντού βύσματα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού», αναφέρθηκε στη διακοπή της σειράς. «Το Ταμπού δεν έπιασε τα αναμενόμενα νούμερα όταν άρχισε. Το κανάλι έπαθε έναν πανικό και αντί να το στηρίξει, άρχισε να αλλάζει μέρες και ώρες. Νευρίασα. Εκνευρίστηκα πάρα πολύ με την αντιμετώπιση. Δεν μου άρεσε. Πίστευα ότι δε στηρίχτηκε η σειρά, όπως θα έπρεπε να στηριχθεί», τόνισε ο ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο
Παράλληλα, ο Μέμος Μπεγνής σχολίασε την ευρύτερη κατάσταση στην τηλεόραση και τα «βύσματα», λέγοντας: «Σίγουρα βλέπουμε πράγματα που μας βγάζουν το μάτι και λέμε τώρα "αυτός/αυτή τώρα τι φάση;". Γιατί υπάρχει, γιατί παίζει; Παντού υπάρχουν βύσματα, είναι η χώρα των βυσμάτων. Όχι μόνο στη δική μας τη δουλειά, σε όλες τις δουλειές».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.