Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής περιμένουν σε λίγο καιρό να γεννηθεί το παιδί τους και παρά το γεγονός, ότι η ηθοποιός βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, μαζί με τον σύζυγό της δείχνουν τελευταία την ιδιαίτερη αγάπη τους για τη μουσική. Πρόσφατα, είχαν βρεθεί στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Πλατεία Νερού.
Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, και οι δύο ηθοποιοί ανάρτησαν φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνιση των Green Day, με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να γράφει σε ένα βίντεο: «Έφηβη ξανά...».
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.