Αναφερόμενη στο φορτωμένο καθημερινό της πρόγραμμα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ιωάννα Τούνη εξήγησε πως στις διακοπές της επιλέγει να ξοδεύει χωρίς οικονομικούς περιορισμούς.
Σε νέα ανάρτηση που έκανε η Instagrammer την Παρασκευή 4 Ιουλίου στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι που έκανε με την παρέα της στη Μύκονο.
Ποζάροντας σε σύγχρονο πολυκατάστημα του νησιού, που συγκεντρώνει μπουτίκ διεθνών και ελληνικών σχεδιαστών, καθώς και χώρους τέχνης, εστίασης και ευεξίας, η Ιωάννα Τούνη έδειξε μερικούς από τους οίκους που προτίμησε να επισκεφτεί και να κάνει τις αγορές της.
Η Instagrammer παραδέχτηκε μέσα από τη λεζάντα της δημοσίευσής της, πως: «Είμαι απλώς ένα κορίτσι και στο κάτω - κάτω, όλη μέρα δουλεύω — στις διακοπές, ας ξοδεύω!».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.