Με επικό τρόπο αποχαιρέτησε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, τον Γιώργο Παπαδάκη στην τελευταία εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
Αφού είπε ότι «πήρα εξιτήριο πριν από μια ώρα με τσαμπουκά γιατί δεν μου το επέτρεπαν», στη συνέχεια είπε στον Γιώργο Παπαδάκη: Υγεία να έχεις, θα συναντηθούμε στον παράδεισο στα 110 χρόνια μας.
«Το λέω και ανατριχιάζω, η αντλία καυσίμων του Γιώργου Παπαδάκη δεν θα στερέψει. Αλεξάνδρα (σ.σ. Χατζηγεωργίου) ήρωα, Γιώργο (σ.σ. Γρηγοριάδη) ήρωα, ήσασταν δίπλα σε έναν υπεργίγαντα» συνέχισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο ίδιος, μάλιστα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 «γιατί εσύ είσαι η αιτία που σε ένα ποσοστό έγινα αυτό που έγινα»
«Γιώργο δεν τελείωσες, δεν θα πας στο καφενείο, το σπίτι σου είναι εκεί, μπράβο στην οικογένειά σου που άντεξε, μπράβο στους συνεργάτες σου» πρόσθεσε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.