Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα, Τρίτη 1 Ιουλίου, για τη Λάουρα Νάργεςκαι τον σύζυγό της, Χρήστο Σαντικάι, καθώς το ζευγάρι γιορτάζει την τέταρτη επέτειο του γάμου του.
Σαν σήμερα, πριν από τέσσερα χρόνια, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, σε μια τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο καιρό αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αλέξανδρος, ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία τους.
Με αφορμή την επέτειό τους, η Λάουρα Νάργες έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφιερωμένη στον σύζυγό της. Σε αυτή, του εξέφρασε την αγάπη της, ενώ του ευχήθηκε για την ημέρα αυτή.
Αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά, έγραψε στη λεζάντα: «Χαρούμενη 4η επέτειο μωρό μου. Σε αγαπώ και πάντα θα σε αγαπώ».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας