Με φόντο την επιβλητική πρόσοψη του παλατιού Huis ten Bosch στη Χάγη, ηγέτες των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ έδωσαν το παρών σε ένα επίσημο δείπνο που σηματοδότησε την έναρξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.
Το βασιλικό δείπνο τα είχε όλα: πολιτικό ενδιαφέρον, αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο Τραμπ εμφανίστηκε άνετος φορώντας ανοιχτό μπλε κουστούμι και αντίστοιχη γραβάτα, ενώ ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε μια σπάνια εμφάνιση με μαύρο κοστούμι, αποφεύγοντας την αντίστοιχη στρατιωτικού τύπου ενδυμασία του.
Ο Αμερικανός πρόεδρος συνομιλεί με τον οικοδεσπότη Βασιλιά Βίλεμ - Αλεξάντερ και τη Βασίλισσα Μάξιμα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι με κοστούμι
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, έφτασε αγκαζέ με τη σύζυγό του Μπριζίτ, και στη συνέχεια χαιρέτησε με χειροφίλημα τόσο τη βασίλισσα Μάξιμα όσο και την πριγκίπισσα διάδοχο Αμαλία.
Το χειροφίλημα του Εμμανουέλ Μακρόν στη βασίλισσα Μάξιμα και την πριγκίπισσα Αμαλία
Κλείσιμο
Πάντως, άκρως εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της βασίλισσας Μάξιμα που φόρουσε μία μάξι τουαλέτα σε ανοιχτό πράσινο.
Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ στην οικογενειακή φωτογραφία μπροστά από το παλάτι Huis Den Bosch στη Χάγη
Στην επίσημη οικογενειακή φωτογραφία μπροστά από το παλάτι Huis ten Bosch, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της Συμμαχίας έδωσαν το πρώτο στίγμα μιας Συνόδου που, πέρα από τις εντυπώσεις, αναμένεται να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας