Μπορεί να έχουν βιώσει μεγάλες συγκινήσεις ως πρωταθλητές, όμως για τον Λευτέρη Πετρούνιακαι τη Βασιλική Μιλλούση, τίποτα δεν συγκρίνεται με το να βλέπουν τις κόρες τους, Σοφία και Λένια, να ακολουθούν τα βήματά τους και να ανεβαίνουν για πρώτη φορά στο βάθρο.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι κόρες τους συμμετείχαν σε γυμναστικές επιδείξεις και αγώνες, με αφορμή τη λήξη της φετινής αθλητικής σεζόν. Η χαρά και η περηφάνια της οικογένειας ήταν έκδηλη, όπως φάνηκε και από τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media η Βασιλική Μιλλούση, αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια και τις μικρές, με τα μετάλλια περασμένα στον λαιμό.
Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση έγραψε: «Τι Σαββατοκύριακο! Ουάου, πραγματικά ήταν ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο, αλλά τόσο όμορφα γεμάτο! Πολλή γυμναστική, πολλά αθλήματα γυμναστικής, πολλά χαμόγελα χαράς, περηφάνια από τους γονείς, προσπάθειας στα μάτια των παιδιών, όλα όσα προσφέρει ο αθλητισμός και οι αγώνες, που μόνο όσοι το έζησαν και το ζουν μπορούν να το καταλάβουν»
Στη συνέχεια, μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει το δικό της κάλεσμα στους γονείς: «Όσοι δεν έχετε ζήσει αυτή την εμπειρία, σας προκαλώ να το τολμήσετε».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς