Για τη σχέση του με την κόρη του, Εύα και την εμπειρία της πατρότητας μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, παραδεχόμενος πως δεν ένιωσε εξ' αρχής το δέσιμο που θα έπρεπε, μαζί της. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμά-δες», που θα προβληθεί την Κυριακή 22 Ιουνίου.
Όπως αποκάλυψε σε απόσπασμα που παρουσίασε η εκπομπή Happy Day, το συναισθηματικό δέσιμο με την κόρη του δεν ήταν άμεσο. «Όταν έμεινε έγκυος η Βάσω, δεν ένιωσα το δέσιμο της πατρότητας. Αυτό έγινε κανένα χρόνο μετά», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη Βάσω Λασκαράκη και την κόρη που απέκτησαν μαζί.
Δείτε το βίντεο
Περιγράφοντας εκείνη την αρχική περίοδο, εξήγησε πως παρότι ένιωθε αγάπη για το παιδί του, η βαθιά σύνδεση ήρθε όταν άρχισε να υπάρχει αλληλεπίδραση μαζί του. «Έβλεπα ένα πολύ γλυκό βρέφος. Το αγαπούσα. Το αγκάλιαζα, αλλά όταν άρχισε να επικοινωνεί, ήρθε αυτό το δέσιμο. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει κάποιος», σημείωσε για την κόρη του.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.