Μία ξεκάθαρη απάντηση στα σενάρια που τη θέλουν να συμμετάσχει του χρόνου στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε η Μαρία Αντωνά, με τη ραδιοφωνική παραγωγό να αναφέρεται παράλληλα στα κοινά τους σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Η Μαρία Αντωνά τόνισε ότι δεν είναι ελεύθερη για να κάνει μόνη της διακοπές, επομένως ο Αύγουστος, όποτε και θα κάνει τις αποδράσεις της, θα τη βρει μαζί με τον σύντροφό της. Μιλώντας στο «Happy Day» δήλωσε πως έχει δεχτεί προτάσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με αυτές να μην σχετίζονται με συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα.
Όπως είπε η ραδιοφωνική παραγωγός: «Βρίσκομαι σε συζητήσεις για τη νέα σεζόν, υπάρχουν δύο πρότζεκτ που συζητάω.Δεν θα με δείτε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση. Δεν έχω καταλήξει πού θα είμαι, υπάρχει ενδιαφέρον, θα δούμε πού θα είμαι. Δοκιμάστηκα στο “Don’t forget the lyrics”, μου άρεσε πάρα πολύ, δεν προέκυψε άμεση συνεργασία, αλλά δεν θα το κάνω».
Δείτε το βίντεο
Όσο για τα κοινά τους σχέδια αναφορικά με το φετινό καλοκαίρι, η Μαρία Αντωνά δήλωσε: «Δεν είμαι σόλο, άρα δεν θα κάνω και σόλο διακοπές. Όταν έχεις μια σχέση, κάνεις διακοπές με τη σχέση σου. Οι διακοπές είναι λίγο περιορισμένες, θα είναι λίγες ημέρες τον Αύγουστο».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.