Για πρώτη φορά θα γίνει μητέρα η Παρασκευή Κερασιώτη, η πρώην παίκτρια του GNTM. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μοντέλο, που πρόκειταισύντομα να παντρευτεί τον σύντροφό της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κλιπ με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και το υπερηχογράφημα.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Εγώ εσύ και το μωρό μας. Ο λόγος που έχω εξαφανιστεί τόσο καιρό από τα social media ότι πιο όμορφο μου έχει συμβεί τόση χαρά τόσα δάκρυα. Δεν θα γράψω πολλά δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω. Σε περιμένουμε μωρό μου».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.