Το δικό του σχόλιο για τη συναυλία-αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά κλήθηκε να κάνει ο Γιώργος Μουκίδης, με τον γνωστό συνθέτη να δηλώνει πως δεν ικανοποιήθηκε από το αποτέλεσμα. Ο ίδιος στάθηκε επικριτικά απέναντι στη διοργάνωση, υποστηρίζοντας πως το όλο εγχείρημα φάνηκε πρόχειρο και δεν ήταν αντάξιο της καλλιτεχνικής διαδρομής του αείμνηστου τραγουδιστή. Τόνισε επίσης πως οι περισσότεροι από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν εκτέθηκαν και πως μετά τον θάνατο του Βασίλη Καρρά μόνο οι θαυμαστές του μπορούν να πουν τα τραγούδια του.
Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Μουκίδης σχολίασε στην εκπομπή «Το Πρωινό», την 16η Ιουνίου: «Ο Βασίλης Καρράς, χωρίς να το θέλει, έκανε πλάκα σε όλους. Εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις, οι υπόλοιποι εκτέθηκαν. Ο μόνος που μπορεί να τραγουδήσει τα κομμάτια του Βασίλη είναι ο κόσμος. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα ταίριαζε στον συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Είχαν πολλά θέματα διάφοροι καλλιτέχνες. Ήταν σαν να πάω εγώ στην άρση βαρών, να κάνω τι; Εκτός από τους μουσικούς, όλο το υπόλοιπο ήταν πολύ πρόχειρο».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.