Η Κατερίνα Γιουλάκη, η ηθοποιός που άφησε το στίγμα της στη μικρή οθόνη μέσα από τον ρόλο της στο «Ρετιρέ», «έφυγε» σε ηλικία 87 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση και έκανε πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.
Σε μία κίνηση σεβασμού και για να τιμήσει τη μνήμη της, ο Γιώργος Γαλίτηςανήρτησε στα social media ένα από τα χαρακτηριστικά σκίτσα του, συνοδευόμενο από μία αφιέρωση.
Πιο συγκεκριμένα, το σκίτσο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απεικονίζει τη μορφή της ηθοποιού στην πύλη του παραδείσου, όπου ο «Άγιος Πέτρος» της λέει: «Περάστε και ανεβείτε στο Ρετιρέ», σε έναν παραλληλισμό με τη θρυλική σειρά του MEGA που την έκανε γνωστή στο κοινό.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.