Η Κατερίνα Γιουλάκη, η ηθοποιός που άφησε το στίγμα της στη μικρή οθόνη μέσα από τον ρόλο της στο «Ρετιρέ», «έφυγε» σε ηλικία 87 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση και έκανε πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.
Σε μία κίνηση σεβασμού και για να τιμήσει τη μνήμη της, ο Γιώργος Γαλίτηςανήρτησε στα social media ένα από τα χαρακτηριστικά σκίτσα του, συνοδευόμενο από μία αφιέρωση.
Πιο συγκεκριμένα, το σκίτσο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απεικονίζει τη μορφή της ηθοποιού στην πύλη του παραδείσου, όπου ο «Άγιος Πέτρος» της λέει: «Περάστε και ανεβείτε στο Ρετιρέ», σε έναν παραλληλισμό με τη θρυλική σειρά του MEGA που την έκανε γνωστή στο κοινό.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.