Στην πορεία των Πυξ Λαξ, αναφέρθηκε ο Μπάμπης Στόκας, ξεκαθαρίζοντας πως το συγκρότημα ποτέ δεν κινήθηκε με γνώμονα τον ανταγωνισμό, ενώ σχολίασε και τις φήμες περί διάλυσης, λέγοντας ότι πολλές φορές ειπώθηκαν ανακρίβειες, ειδικά σχετικά με ενδεχόμενο χωρισμό.
Σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, απάντησαν σε ερώτηση σχετικά με το πώς υποδέχτηκε ο καλλιτεχνικός χώρος τους Πυλ Λαξ, με τον πρώτο να εξηγεί πως ήρθαν αντιμέτωποι με τη ζήλια συναδέλφων τους, με πολλούς να μεταφέρουν κατά καιρούς - ψευδώς - ότι το συγκρότημα οδηγείται σε διάλυση.
Μιλώντας στο «Buongiorno», ο Μπάμπης Στόκας δήλωσε: «Υπήρξαν κάποιες στραβές που μπορεί να έγιναν. Η ζήλια είναι ανθρώπινη στον χώρο μας, πάντα υπάρχει ζήλια όταν υπάρχει επιτυχία. Εμείς βέβαια, δεν ζηλέψαμε κανέναν. Έβγαλαν φήμες για το αν χωρίζαμε, αστακούς και όλες αυτές τις αηδίες. Ο κόσμος ήταν πάντα κοντά μας».
Δείτε το βίντεο
Όσο για τις σχέσεις των δύο καλλιτεχνών στο πέρασμα του χρόνου, ο Μπάμπης Στόκας ανέφερε: «Τσακωνόμαστε μόνο για καλλιτεχνικούς λόγους. Είμαστε σαν αδέρφια τόσα χρόνια πια. Είμαστε από 8 χρονών μαζί» και ο Φίλιππος Πλιάτσικας συμπλήρωσε: «Για εμένα είναι δώρο αυτή η αλληλοσυμπλήρωση που είχαμε από πολύ πιτσιρικάδες. Όταν περνούσα τις πολύ μεγάλες μου δυσκολίες, το ότι υπήρχε ο Μπάμπης με τον χαρακτήρα αυτόν που έχει, ήταν σωτήρια λέμβος».
Από τη μεριά του ο Μπάμπης Στόκας συμφώνησε, λέγοντας: «Και για εμένα το ίδιο ισχύει. Όσο προχωράμε, η σχέση μας γίνεται όλο και πιο αγαπησιάρα και εγώ νιώθω πολύ ωραία όταν ο Φίλιππος είναι δίπλα μου και ο Φίλιππος το ίδιο με εμένα».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας