Σαν σήμερα, πριν από οκτώ χρόνια, η Δούκισσα Νομικούκαι ο Δημήτρης Θεοδωρίδηςαντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε έναν παραμυθένιο γάμο στη Μύκονο. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018, σε μια λαμπερή τελετή στο αγαπημένο του νησί, ενώ την ίδια χρονιά υποδέχτηκε και τον πρώτο καρπό του έρωτά του, τον μικρό Σάββα. Ένα χρόνο αργότερα, η Δούκισσα Νομικού έμεινε ξανά έγκυος και έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, την Αναστασία, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της οικογένειας.
Φέτος, η όγδοη επέτειος του γάμου τους τους βρήκε μακριά από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στη Νέα Υόρκη. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης αποφάσισαν να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα στο εξωτερικό, κάτι που έγινε γνωστό μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.
Το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Ιουνίου, η Δούκισσα Νομικού ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα χέρια της ενωμένα με του συζύγου της, την ώρα που περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η ίδια συνόδευσε το στιγμιότυπο με την εξής λεζάντα: «Χαρούμενη επέτειο. 8 χρόνια η γυναίκα σου, 11 χρόνια το κορίτσι σου και συνεχίζουμε».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.