Κάθε καλοκαίρι η Μύκονος υποδέχεται δεκάδες διεθνείς celebrities που την επιλέγουν για τις διακοπές τους, και φέτος ανάμεσά τους βρέθηκε ξανά ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο θρύλος του στίβου που είχε να επισκεφτεί το νησί από το 2017, επέστρεψε στην Ελλάδα και απαθανατίστηκε σε στιγμές χαλάρωσης.
Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο Μπολτ ποζάρει ευδιάθετος πάνω σε πολυτελές σκάφος μαζί με τον φίλο του και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της Τζαμάικα, Ρικάρντο «Μπίμπι» Γκάρντνερ.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.