Ως «δώρο ζωής» χαρακτήρισε την Τζένη Οικονόμου ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αναφερόμενος στη σχέση τους που μετρά ήδη περισσότερο από έναν χρόνο, ενώ εξήγησε πως η παρουσία της έχει φέρει ουσιαστικό νόημα στην καθημερινότητά του.
Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε με λόγια αγάπης και εκτίμησης για την ηθοποιό και τον δεσμό που διατηρούν, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη 10 Ιουνίου, στην εκπομπή «Πρωινό»: «Με την Τζένη είμαστε περισσότερο από έναν χρόνο μαζί. Είναι δώρο ζωής, είναι ευλογία, η παρουσία της είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά.
Για τα αρνητικά σχόλια, τα οποία κατά καιρούς γίνονται και αφορούν στη σχέση του δικηγόρου με την Τζένη Οικονόμου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξήγησε, πως ενημερώνεται γι' αυτά, έχει όμως αποφασίσει να στρέψει την προσοχή του σε άλλα ζητήματα. Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του: «Κατά καιρούς, μουλένεδιάφοροι ότι υπάρχουν πολύ κακεντρεχή σχόλια και ομολογώ ότι δεν μπορούσα να φανταστώ, ότι υπάρχει μία τέτοια αφθονία στη χυδαιότητα, στην κακεντρέχεια, στη νοσηρή φαντασία, στη δωρεάν κακία. Άνευ λόγου. Υπάρχει και απλώς προσπερνώ. Για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα να μην υπάρχουν αυτά τα σχόλια. Παρ' όλα αυτά, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι συμβαίνει, απλώς το αγνοώ. Η Τζένη το συνηθίζει και το προσπερνά».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.