Μερικές φωτογραφίες του γιου της, Άγγελου Λάτσιου, μαζί με την κόρη της, Μαρίνα, μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ελένη Μενεγάκη. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρώτο της παιδί με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, φιλάει στο μάγουλο τη μικρή του αδερφή, την οποία η Ελένη Μενεγάκη απέκτησε με τον Μάκη Παντζόπουλο. Στην επόμενη φωτογραφία τα δύο αδέρφια ποζάρουν χαμογελαστά κοιτώντας τον φακό.
«Τα παιδάκια μου, το πρώτο και το τελευταίο, Άγγελος και Μαρινα», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η παρουσιάστρια.
Η Ελένη Μενεγάκη υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο από το 2001 μέχρι το 2010 και μαζί έχουν τρία παιδιά, τον Άγγελο, τη Βαλέρια και τη Λάουρα. Μετά το διαζύγιό τους, παντρεύτηκε τον Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο απέκτησε την κόρη τους Μαρίνα, το 2015.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.