Ο Χρήστος Κλάρος, ο μπασίστας των Μπλε, έφυγε από τη ζωή. Την είδηση έκανε γνωστή το συγκρότημα με μια σύντομη ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του.
«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο μπασίστας μας Χρήστος Κλάρος. Θα λείψει σε όλους μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δημοσίευση των Μπλε.
Ο Χρήστος Κλάρος ήταν καταξιωμένος μουσικός με σημαντικές σπουδές και συνεργασίες, ενώ μέχρι και πριν από λίγους μήνες συμμετείχε στις live εμφανίσεις των Μπλε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, παίζοντας κιθάρα και μπάσο.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.