Τη συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο Μιλάνο παρακολούθησαν η Μαρία Σολωμού και ο Αντίνοος Αλμπάνης, με τους δύο ηθοποιούς να ανταλλάσουν ένα φιλί στο στόμα, όπως αποτυπώθηκε σε βίντεο που μοιράστηκε η Μαρία Σολωμού με τους διαδικτυακούς της φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στην παρέα τους βρισκόταν και ο Θέμης Γεωργαντάς, με την ηθοποιό να αναρτά στο Instagram στιγμιότυπα τόσο από το ταξίδι τους στην Ιταλία, όσο και στιγμές από τη συναυλία. Ανάμεσα στο υλικό που δημοσίευσε, ήταν και το φιλί που αντάλλαξε με τον συνάδελφό της Αντίνοο Αλμπάνη, με τον οποίο διατηρεί εδώ και χρόνια, φιλική σχέση.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.