Της ευχές της και δημόσια έστειλε η Μαρία Τζομπανάκη στον γιο της, Ορφέα Αγουστίδη, για τα γενέθλιά του, με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μεγάλο κολάζ από φωτογραφίες του Ορφέα Αυγουστίδη, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα, εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη της για εκείνον, αποκαλώντας τον «καρδιά της καρδιάς μου».
«Να ζήσεις καρδιά της καρδιάς μου πάμπολλα χρόνια αγάπης…», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας