Στο επίκεντρο αντιδράσεων βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Γλυκερία, ύστερα από την απόφασή της να πραγματοποιήσει κανονικά την επερχόμενη συναυλία της στο Ισραήλ, παρά την κλιμάκωση του πολέμου με την Παλαιστίνη. Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε κοντά σε ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, ζητώντας τους να τοποθετηθούν επί του θέματος.
Ανάμεσα σε εκείνους που μίλησαν ήταν ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την επιλογή της δημοφιλούς ερμηνεύτριας. Οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε μια περίοδο έντονης συζήτησης γύρω από τη στάση διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών απέναντι στα γεγονότα της Μέσης Ανατολής, με αρκετούς εξ αυτών να επιλέγουν να ματαιώσουν εμφανίσεις τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας ή αλληλεγγύης.
Δείτε το βίντεο
Ο Θοδωρής Ρωμανίδης ανέφερε από την πλευρά του: «Όσο περισσότερο μιλάμε για αυτό, τόσο περισσότερο κι εκείνη θα αισθάνεται χειρότερα, γιατί πιστεύω ότι έχει καταλάβει το λάθος της».
Στην προσπάθειά του να ερμηνεύσει την απόφασή της, πρόσθεσε: «Κρίμα αλλά και από την άλλη, τι να πω ρε παιδιά… για να το κάνει, ξέρω 'γω, μήπως έχει κάποιον λόγο; Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό του καθενός. Πάντως, εννοείται ότι για όλους εμάς που είμαστε απ’ έξω είναι λάθος η κίνησή της».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς