Black Phone 2: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας με τον Ίθαν Χοκ
Η ταινία είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο
Δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης συνέχειας του θρίλερ «The Black Phone». Ο Σκοτ Ντέρικσον βρίσκεται στο σκηνοθετικό τιμόνι του «Black Phone 2», όπως και στην πρώτη ταινία του 2022. Μαζί του, ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ίθαν Χοκ ΠΟΥ επανέρχεται στον πιο ανατριχιαστικό ρόλο της καριέρας του, ενσαρκώνοντας τον σατανικό «Grabber». Ωστόσο, αυτή τη φορά, η απειλή είναι ακόμα πιο σκοτεινή, καθώς ο Grabber αναζητά εκδίκηση από τον Finn (Μέισον Θέιμς), στρέφοντας την προσοχή στη μικρότερη αδερφή του, την Gwen (Μάντελεν Μακγκρό).
Το σενάριο υπογράφουν και πάλι ο Ντέρικσον μαζί με τον Σι Ρόμπερτ Κάργκιλ βασισμένο στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Τζο Χιλ, ενώ βρίσκονται και στην παραγωγή όπως και ο Τζέισον Μπλαμ της Blumhouse.
Το καστ περιλαμβάνει τον υποψήφιο για Όσκαρ Ντεμιάν Μπιτσίρ, την Αριάνα Ρίβας, τον Μιγκέλ Μόρα και τον Τζέρεμι Ντέιβις που επιστρέφει στο ρόλο του πατέρα του Finn και της Gwen, Terrence. Η Μάεφ Μπεάτι και ο Γκράχαμ 'Αμπι είναι οι νέες προσθήκες στο καστ.
Δείτε τo τρέιλερ
Το «Black Phone» σε διασκευή του ομότιτλου διηγήματος που κυκλοφόρησε το 2004 ο Τζο Χιλ (Joe Hill), γιος του Στίβεν Κινγκ, ακολουθεί «τον 13χρονο Φίνεϊ, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο αγόρι, το οποίο απήχθη από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα υπόγειo. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο αρχίζει να χτυπά, ο μικρός ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου». Με αρχικό προϋπολογισμό μόλις 16 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να αποφέρει πάνω από 160 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, ανοίγοντας τον δρόμο για τη δημιουργία του «Black Phone 2».
Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τη Universal Pictures και την Blumhouse, στις 17 Οκτωβρίου.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας