Η στιγμή που ο Φωκάς Ευαγγελινός δείχνει πώς πρέπει να βγει το φόρεμα της Κλαυδίας στη Eurovision - Δείτε το βίντεο
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε αρχικά με ένα μαύρο ρούχο και στο φινάλε παρουσιάστηκε με ένα λευκό - Ο γνωστός χορογράφος ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ελληνικής συμμετοχής
Μια εντυπωσιακή και άκρως θεατρική εμφάνιση πραγματοποίησε η Κλαυδία στον τελικό της Eurovision 2025, το βράδυ του Σαββάτου 17 Μαΐου. Εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Αστερομάτα», η τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό τόσο με την ερμηνεία της όσο και με τη σκηνική της παρουσία, την οποία υπέγραψε ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε το εντυπωσιακό φινάλε, όπου σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το μαύρο φόρεμά της άλλαξε σε λευκό, αφήνοντας άφωνους θεατές και κοινό.
Τη Δευτέρα 19 Μαΐου, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», προβλήθηκε βίντεο από την πρώτη πρόβα, στο οποίο αποκαλύπτεται πώς έγινε η εντυπωσιακή αλλαγή του ρούχου. Η Κλαυδία φαίνεται να στέκεται πάνω σε μια καρέκλα, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός ξεκουμπώνει το πίσω μέρος του ενδύματος. Η τραγουδίστρια αφαιρεί τα μανίκια και σε μια γρήγορη κίνηση εμφανίζεται με το δεύτερο, λευκό της φόρεμα, ολοκληρώνοντας έτσι μια από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές της φετινής Eurovision.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.