Μία προσωπική αποκάλυψη για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που έζησε πριν από αρκετά χρόνια έκανε, ένας παίκτης του «Fisrt Dates». Ο Νίκος από τη Χίο βρέθηκε στο γνωστό εστιατόριο του ριάλιτι και ενώ δείπνησε με την Ίρινα από την Αθήνα, της εξομολογήθηκε ότι σε ηλικία 15 ετών βίωσε μια εμπειρία που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Όπως εξήγησε, το τραυματικό περιστατικό είχε σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του, καθώς έκανε μία πολύ σοβαρή επέμβαση, από την οποία επηρεάστηκε η βραχυπρόθεσμη μνήμη του.
Το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαΐου έκανε πρεμιέρα το «Fisrt Dates» και ο Νίκος απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το εάν έχει βρεθεί κοντά στον θάνατο: «Είχα μια εμπειρία κοντά στον θάνατο όταν ήμουν 15 χρονών. Βλέπεις το αυτί μου; Ήμουν έξω με δυο φίλους, δυο Έλληνες φίλους και ήρθαν κάτι κ@λόπαιδα. Με χτύπησαν με μαχαίρι και το μπαστούνι του μπέιζμπολ. Μου είχαν σπάσει το κεφάλι μου σε τρία διαφορετικά σημεία. Έκανα την εγχείρηση στο κεφάλι και πλέον έχω επιληψία. Εξαιτίας αυτού του περιστατικού. Περίμενα για χρόνια γιατί δεν ήξερα που θα πάει, αν θα αλλάξουν τα πράγματα αλλά γινόταν όλο και χειρότερο κάθε χρόνο και έκανα την εγχείρηση».
Δείτε στιγμιότυπο από το επεισόδιο
Έπειτα, πρόσθεσε πως από την εγχείρηση του αφαίρεσαν το ένα τρίτο του εγκεφάλου του: «Στην εγχείρηση μου έβγαλαν το ένα τρίτο από το μυαλό. Η βραχυπρόθεσμη μνήμη μου έχει χαθεί. Δηλαδή δεν μπορώ να θυμάμαι ονόματα, μου είναι πολύ δύσκολο. Μετά από καιρό μπορώ αλλά, αν με ρωτήσεις τι έκανα χθες, θα σου πω "που να ξέρω;"».Αμέσως μετά, ο Νίκος εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα πως «η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό. Ήταν κάπως άβολο και αυτό με πήγε λίγο πίσω».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»