Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΑΚ, η ταινία συγκεντρώνει συνολικά δέκα υποψηφιότητες, ανάμεσά τους και εκείνη της καλύτερης σκηνοθεσίας για τον Γιώργο Τσεμπερόπουλο. Δεδομένου, ότι αυτή ήταν η πρώτη απόπειρα του τραγουδιστή στην υποκριτική, ο ίδιος φαίνεται πως εξεπλάγη με την υποψηφιότητά του, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του με μία ανάρτηση στα social media.
Συγκεκριμένα, με ένα Instagram story που έκανε ο Χρήστος Μάστορας για τις δέκα υποψηφιότητες της ταινίας, έγραψε: «Συγκινητικό… ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα».
Δείτε την ανάρτησή του
Ανάμεσα σε σημαντικούς ηθοποιούς θα διεκδικήσει το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου ο Χρήστος Μάστορας, καθώς στην ίδια κατηγορία έχουν προταθεί και οι Κώστας Νικούλι για το «Κρέας», Γιάννης Καράμπαμπας για το «Wishbone», Θανάσης Παπαγεωργίου για την ταινία «Λούλα Leblanc», Ακύλλας Καραζήσης με το «Κρέας», Βαγγέλης Μουρίκης με την ταινία «Αρκάντια» και τέλος ο Γιάννης Μπέλης με το «Κυνήγι».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.