Πιο αναλυτικά, σχολίασε: «Η Eurovision ήταν πολύ δυνατή εμπειρία, πολύ σημαντική. Είμαι περήφανη για το αποτέλεσμα των δύο εθνικών τελικών που παρουσιάσαμε. Κρατάω τα καλά, γιατί ακούσαμε πολλά αρνητικά σχόλια, σφίγγονται πολύ και βρίσκουν κάτι. Πιστεύω πως το τραγούδι μας μπορεί να κερδίσει τη Eurovision. Οι στρέιτ έχουν σημαία άραγε; Μήπως να βγάλουμε μία, να ξέρουμε που θα πάμε».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέντευξή της, η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις και το φλερτ, κάνοντας ένα καυστικό σχόλιο για τη συμπεριφορά των αντρών και τον ρόλο που θεωρεί πως παίζουν οι γυναίκες στη διαμόρφωσή τους. Ειδικότερα, ανέφερε: «Είμαι ανοικτή στο φλερτ, αλλά δεν μπορώ να ακούω βλακείες. Τα αρσενικά τα έχουν χαμένα, αλλά φταίμε εμείς οι γυναίκες, εμείς τα δημιουργούμε ως μάνες, δεν κάναμε καλή δουλειά. Το αρσενικό πρέπει να είναι κυνηγός, τώρα οι άντρες περιμένουν να πας εσύ, είναι μπεκάτσες».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.