Η Διονυσία Κουκίου μπήκε στο σπίτι του Big Brother. Οι παίκτες ξαφνιάστηκαν μόλις άκουσαν τον Πέτρο Λαγούτη να τους ανακοινώνει πως περιμένουν έναν νέο παίκτη κοντά τους.
Οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι στο σαλόνι του σπιτιού, όταν ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την άφιξή της. «Χαίρετε, καλώς σας βρήκα», είπε κατά την είσοδό της στο πλατό του Big Brother η Διονυσία Κουκίου και συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό.
«Μου φαίνεται λίγο περίεργο που θα μπω στο σπίτι. Μη με ρωτάτε πολλά, πάμε και θα δούμε μαζί τι θα γίνει», δήλωσε η νέα παίκτρια του ριάλιτι, όταν ο Πέτρος Λαγούτης τη ρώτησε πώς αποφάσισε να μπει στο Big Brother.
Δείτε το βίντεο
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Διονυσία Κούκιου συμμετέχει σε ριάλιτι, αφού είχε βρεθεί σε προηγούμενο κύκλο του My Style Rocks. Στο παρελθόν, ασχολούνταν με το μόντελινγκ, ενώ στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2008.
Με καταγωγή από την Πάτρα, η Διονυσία Κουκίου ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει, αλλά όταν κέρδισε τον τίτλο ομορφιάς, άφησε τα σχέδιά της και αφιερώθηκε στον χώρο της μόδας. Πλέον, διατηρεί δύο επιχειρήσεις με solarium σε Αθήνα και Πάτρα.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.