Ο Γιώργος Μαργαρίτης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στον τρόπο με τον οποίο αυτά επηρέασαν την καλλιτεχνική του πορεία. Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό Secret εξηγώντας πως πέρασε από πολλά εμπόδια στη ζωή του.
Ο καταξιωμένος τραγουδιστής δεν έκρυψε πως η παιδική του ηλικία στα Τρίκαλα ήταν γεμάτη δυσκολίες. «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν σκληρά. Πονάνε πολύ», παραδέχτηκε. «Τα βιώματά μου είναι δύσκολα και ό,τι είμαι σήμερα, το χρωστάω στη συνολική πορεία μου. Αυτή η διαδρομή αποτυπώνεται στον τρόπο που τραγουδάω και ερμηνεύω και έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό που είμαι σήμερα. Τραγουδάω και δεν τα ξεχνάω. Κάποια τραγούδια πονάνε πιο πολύ. Αλλά αυτός που είμαι, ήμουν και αυτός θέλω να μείνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσο για το αν κατάφερε να εξασφαλίσει οικονομική ασφάλεια μέσα από το τραγούδι, ο Γιώργος Μαργαρίτης απάντησε πως μπόρεσε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να σταθεί στα πόδια του. «Δόξα τω Θεώ, έφυγε από πάνω μου η ανέχεια της παιδικής μου ηλικίας, κατόρθωσα να σταθώ στα πόδια μου και όσο ο Θεός με έχει καλά, συνεχίζω», σημείωσε.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.