Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η σύντροφός του, Τζένη Οικονόμου παρακολούθησαν μαζί το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 18 Απριλίου την περιφορά του Επιταφίου. Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Αθηνών.
Ο γνωστός ποινικολόγος και η ηθοποιός απαθανατίστηκαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με την Τζένη Οικονόμου να κρατάει το χέρι του συντρόφου της. Στα κοινά στιγμιότυπα του ζευγαριού που ακολουθούν, φαίνεται η κοινή τους παρουσία στη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής.
Δείτε τις φωτογραφίες
Η Τζένη Οικονόμου έχει αναφερθεί στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και μάλιστα έχει μιλήσει για τα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχτεί εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας τους. Όπως έχει εξηγήσει, η ηλικία είναι κάτι σχετικό. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Secret» είχε επισημάνει πως τα συναισθήματα που τους συνδέουν είναι αμοιβαία και ειλικρινή, τονίζοντας πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλον: «Εδώ και έναν χρόνο είμαστε σε σχέση με τον Αλέξανδρο. Είναι μια συντροφική και τρυφερή σχέση, όπου συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Υπάρχει ταύτιση απόψεων, συμπεριφορών και σκέψεων και είμαστε πάρα πολύ καλά. Είμαι ευτυχής που βρέθηκε στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος».
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.