Μια σπάνια αναφορά στα παιδιά της έκανε η Νάταλι Πόρτμαν, σχεδόν έναν χρόνο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον Μπέντζαμιν Μίλιπεντ. Η 43χρονη ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητά της ως μητέρα δύο παιδιών - της 8χρονης Αμαλίας και του 13χρονου Άλεφ - σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Τζένα Ορτέγκα για το «Interview Magazine».
Όπως δήλωσε η διάσημη ηθοποιός για τα δύο ανήλικα παιδιά της: «Τα παιδιά μου είναι πάντα πηγή ενθουσιασμού, γιατί βλέπεις να εξελίσσονται στις προσωπικότητες που γίνονται. Επίσης, περνάω πολύ χρόνο με τους φίλους μου, με τα παιδιά τους και τα δικά μου - είναι πολύ διασκεδαστικό».
Η Πόρτμαν αναφέρθηκε και στην απόφασή της να κρατάει τα παιδιά της μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας: «Δεν είμαι ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος στην πραγματική ζωή - θα σου πω τα πάντα - ήταν ξεκάθαρο από νωρίς πως αν πεις ότι κρατάς την προσωπική σου ζωή ιδιωτική, οι άλλοι το σέβονται περισσότερο. Έστησα ένα μικρό τείχος λέγοντας: "Δεν θα κάνω φωτογραφίσεις με τα παιδιά μου"».
Natalie Portman Shares Rare Update on Her 2 Children after Divorce from Benjamin Millepied https://t.co/47S6jY5qTd
Η Πόρτμαν και ο Μιλπιέ χώρισαν επίσημα τον Φεβρουάριο του 2024, ύστερα από 11 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του τον Ιούλιο του 2023 και από τότε η από κοινού ανατροφή των παιδιών τους αποτελεί προτεραιότητα και για τους δύο.
«Η Νάταλι Πόρτμαν έχει ως απόλυτη προτεραιότητα να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση για τα παιδιά της», δήλωσε στο «People» τον Μάρτιο του 2024 πηγή που βρίσκεται κοντά στο πρώην ζευγάρι και πρόσθεσε: «Η ίδια και ο Μπεν αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και είναι αφοσιωμένοι στο να είναι όσο καλύτεροι γονείς γίνεται. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό».
Παρότι η ηθοποιός κρατά τις οικογενειακές της στιγμές ιδιωτικές, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι τα παιδιά της είναι ενήμερα για τη διασημότητά της — και μάλιστα την είχαν ενθαρρύνει να δεχτεί τον ρόλο της «Mighty Thor» στο «Thor: Love and Thunder». «Αυτή είναι η φάση της καριέρας μου, που πραγματικά προσπαθώ να εντυπωσιάσω τα παιδιά μου», είχε δηλώσει η Πόρτμαντον Ιούνιο του 2022 στο «Variety».
Το νέο φεστιβάλ τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας Panathēnea ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα τριήμερο εκδηλώσεων πλούσιων σε εμπειρίες, διασυνδέσεις, γνώση και συζητήσεις