Σε βραδινή τους έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Κατερίνα Λιόλιου και τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζανή, σε μία από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού. Οι δυο τους βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος, απολαμβάνοντας τη βραδιά με καλή διάθεση.
Η τραγουδίστρια και ο Head Manager Of Bookings and Productions της Panik Records είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και, παρότι δεν κρύβουν τη σχέση τους, επιλέγουν να διατηρούν χαμηλούς τόνους και να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.