Μία αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο σύντροφος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Θάνος Χατζόπουλος, ο οποίος δημοσίευσε τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου μία κοινή φωτογραφία με την ηθοποιό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το ζευγάρι φαίνεται να χαμογελάει στο στιγμιότυπο, ενώ βρισκόταν σε παραθαλάσσιο μέρος και περίμενε να απολαύσει το γεύμα του σε κάποιο μαγαζί.
Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι καλά στην προσωπική της ζωή και τους τελευταίους μήνες δείχνει πιο άνετη σε ό,τι αφορά τη δημοσιότητα. Έτσι λοιπόν, αναδημοσίευσε με τη σειρά της την ανάρτηση και μάλιστα περιέγραψε ορισμένα συναισθήματά της, βλέποντας τη συγκεκριμένη στιγμή με τον αγαπημένο της. Η ίδια έγραψε στο Instagram story που έκανε: «Πήγαινε με πίσω», εκφράζοντας την ανάγκη της για αντίστοιχα ανέμελες ημέρες με τον σύντροφό της.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.