Ο Σταύρος Νικολαΐδηςμίλησε για τον Νότη Σφακιανάκηκαι τη σχέση του με τον αδερφό του τραγουδιστή. Όπως είπε, ενώ γνωρίζει πολλούς καλλιτέχνες από τον χώρο του τραγουδιού και είναι καλός φίλος με τον αδερφό του Νότη Σφακιανάκη, εκείνος έκανε σαν να μην τον ήξερε.
Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό», ο ηθοποιός εξέφρασε αρχικά, τον θαυμασμό του για τον τραγουδιστή, τονίζοντας πως δεν είχαν ποτέ προσωπικές σχέσεις. «Είμαι θαυμαστής του Νότη. Προσωπική σχέση δεν έχω καμία μαζί του, γιατί είναι περίεργος άνθρωπος. Παρόλο που είχα σχέση με πολύ δικούς του ανθρώπους, δηλαδή ήμουν πολύ φίλος με τον αδερφό του, ο Νότης έκανε σαν να μην με ήξερε», δήλωσε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d967xlmfc3ih)
Στη συνέχεια, σημείωσε πως δεν έλεγαν ούτε γεια. «Ο Νότης έκανε σχολή στη νυχτερινή διασκέδαση, με τα σόου του, τις χορογραφίες του και το ντύσιμό του. Υπήρχε περίοδος που πήγαινα στο καμαρίνι του Δάντη, της Ζήνα που ήταν φίλοι μου και για τον Νότη δεν υπήρχα. Ούτε γεια δεν μου έλεγε», εξήγησε.
Τέλος, ανέφερε πως δεν τον απασχολεί η προσωπικότητα, αλλά το ταλέντο του στο τραγούδι. Αν και διαφωνεί με τις απόψεις του τραγουδιστή, παραδέχτηκε πως σε πολλά πράγματα είχε πέσει μέσα. «Δεν με ενδιαφέρει η προσωπικότητά του, αλλά σαν τραγουδιστή πάντα τον θαύμαζα και πιστεύω ότι πραγματικά λείπει από το τραγούδι. Διαφωνώ σε πολλά από αυτά που έχει πει ο Νότης, αλλά πολλά από αυτά ήταν προφητικά. Έπεσε μέσα», είπε κλείνοντας.
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας