Μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Σταυράκη κοιτάζει το μέλλον, χωρίς να στέκεται στο παρελθόν. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» την Τρίτη 8 Απριλίου, ξεκαθάρισε πως μετά το διαζύγιο προχωρά κανονικά τη ζωή της και πως σημασία έχει να αναζητά ο κάθε άνθρωπος τη χαρά σε στιγμές της καθημερινότητας.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ανέφερε πως της φαίνεται πολύ αστείο, όταν οι δημοσιογράφοι απευθύνονται σε εκείνη με το πρώην επώνυμό της, και μετά σπεύδουν να της ζητήσουν συγγνώμη.
Πιο αναλυτικά, η Μαρίνα Σταυράκη επισήμανε: «Η ζωή προχωρά κανένα πρόβλημα. Αυτό που είναι ιδιαίτερα αστείο, που με λέτε με το πρώην επίθετο και μετά μου λέτε συγγνώμη. Εντάξει, Μαρίνα Σταυράκη, προχωρώ τη ζωή μου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και προχωράει, αρκεί να είμαστε καλά μέσα μας και ευτυχισμένοι και να αντλούμε χαρά από τις στιγμές».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d910f485neep)
Στη συνέχεια, η Μαρίνα Σταυράκη διευκρίνισε ότι δεν θέλει να δίνει απαντήσεις εξ ονόματος του γιου της, Αλέξανδρου, αφού πλέον είναι ενήλικας. «Όσον αφορά στον γιο μου, επειδή είναι ενήλικος, απαντά ο ίδιος. Διατηρώ μία διακριτική προσοχή απέναντι στον Αλέξανδρο χωρίς να τον πνίγω», τόνισε.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας