Ενώ προετοιμάζεται για την εμφάνισή της στη Eurovision στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Κλαυδία παρουσίασε μια ξεχωριστή ερμηνεία του τραγουδιού «Mon Amour» του Slimane, με τη συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη. Το βίντεο, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Γεωργιουδάκης, είναι διαθέσιμο στο YouTube κανάλι της ΕΡΤ.
Με το «Mon Amour», σε σύνθεση/στίχους Slimane, Meïr Salah και Yaacov Salah, ο Slimane εκπροσώπησε τη Γαλλία στη Eurovision 2024, κερδίζοντας την 4η θέση, ενώ το τραγούδι αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από το ελληνικό κοινό.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Κανένα Παιδί Χωρίς Κράνος» η Anytime προσφέρει δωρεάν παιδικά κράνη σε παιδιά 4–12 ετών, για να γίνει η ασφάλεια αυτονόητο μέρος κάθε βόλτας.