Στέλιος Παρλιάρος για τις επαγγελματικές κουζίνες: Ήταν πολύ άγριες οι συνθήκες που επικρατούσαν παλιά
31.03.2025
19:35
Υπήρχε η τάση οι σεφ να είναι απότομοι, τα έχω ζήσει, τόνισε
Μετρώντας δεκαετίες ως pastry chef, ο Στέλιος Παρλιάρος έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και στις σκληρές συνθήκες, που επικρατούσαν κάποτε στον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου ήταν καλεσμένος, το πρωί της 31ης Μαρτίου, περιέγραψε περιστατικά αυταρχικής συμπεριφοράς και κακομεταχείρισης, όπως το κάψιμο με καραμέλα. Αντίθετα, τόνισε πως ο ίδιος υιοθετεί φιλική στάση απέναντι στο προσωπικό του, επιλέγοντας ένα ήρεμο και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 18:00
Περιγράφοντας τις συνθήκες που επικρατούσαν στο παρελθόν στις επαγγελματικές κουζίνες, ο Στέλιος Παρλιάρος ανέφερε: «Είμαι πολύ ήρεμος στην κουζίνα μου, πάρα πολύ. Υπήρχε η τάση παλιά οι σεφ να είναι απότομοι, τα έχω ζήσει. Έχω ακούσει ότι έκαιγαν με καραμέλα τους… Δεν μπορείς να φανταστείς. Κατ’ αρχάς, είχαν το τσιγάρο εδώ, κάπνιζαν, ήταν πολύ άγριες οι συνθήκες παλιά».
Ο γνωστός pastry chef συνέχισε λέγοντας: «Θυμάμαι σε ένα εργαστήριο που δούλευα, ήταν το αφεντικό στη γωνία, ονόματα δεν θα πούμε, και αν σε έβλεπε να πίνεις κάτι ή να τρως, σου το έπαιρνε και το πέταγε. Το νερό σου ή ένα να γλυκό να δοκίμαζες».
Κλείνοντας, ο Στέλιος Παρλιάρος παραδέχτηκε ότι ο ίδιος θέλει να έχει μια φιλική σχέση με τους υπαλλήλους του: «Εγώ δεν είμαι καθόλου έτσι, δεν μπορώ. Θέλω να είμαι πολύ φιλικός με το προσωπικό».
Φωτογραφία: NDPPHOTO
Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 18:00
Περιγράφοντας τις συνθήκες που επικρατούσαν στο παρελθόν στις επαγγελματικές κουζίνες, ο Στέλιος Παρλιάρος ανέφερε: «Είμαι πολύ ήρεμος στην κουζίνα μου, πάρα πολύ. Υπήρχε η τάση παλιά οι σεφ να είναι απότομοι, τα έχω ζήσει. Έχω ακούσει ότι έκαιγαν με καραμέλα τους… Δεν μπορείς να φανταστείς. Κατ’ αρχάς, είχαν το τσιγάρο εδώ, κάπνιζαν, ήταν πολύ άγριες οι συνθήκες παλιά».
Ο γνωστός pastry chef συνέχισε λέγοντας: «Θυμάμαι σε ένα εργαστήριο που δούλευα, ήταν το αφεντικό στη γωνία, ονόματα δεν θα πούμε, και αν σε έβλεπε να πίνεις κάτι ή να τρως, σου το έπαιρνε και το πέταγε. Το νερό σου ή ένα να γλυκό να δοκίμαζες».
Κλείνοντας, ο Στέλιος Παρλιάρος παραδέχτηκε ότι ο ίδιος θέλει να έχει μια φιλική σχέση με τους υπαλλήλους του: «Εγώ δεν είμαι καθόλου έτσι, δεν μπορώ. Θέλω να είμαι πολύ φιλικός με το προσωπικό».
Φωτογραφία: NDPPHOTO
Ειδήσεις σήμερα:
Η Μαρίν Λεπέν καταδικάστηκε για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος - Χάνει το δικαίωμα να είναι υποψήφια στις εκλογές το 2027
Μαρινάκης για αυξήσεις στους ένστολους: Η οικονομική πολιτική αποφασίζεται από τον πρωθυπουργό και όχι με αναρτήσεις ή δηλώσεις
Ανάλυση Newsweek: Πώς ο Τραμπ θα πάρει τη Γροιλανδία - Από την εξαγορά στη στρατιωτική εισβολή
Η Μαρίν Λεπέν καταδικάστηκε για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος - Χάνει το δικαίωμα να είναι υποψήφια στις εκλογές το 2027
Μαρινάκης για αυξήσεις στους ένστολους: Η οικονομική πολιτική αποφασίζεται από τον πρωθυπουργό και όχι με αναρτήσεις ή δηλώσεις
Ανάλυση Newsweek: Πώς ο Τραμπ θα πάρει τη Γροιλανδία - Από την εξαγορά στη στρατιωτική εισβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr