Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό και στα σχόλια που κατά καιρούς δέχεται από αγνώστους αναφορικά με την εμφάνισή της. Η ηθοποιός εξήγησε την Κυριακή 30 Μαρτίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Weekenders», πως δεν επηρεάζεται από την αρνητική κριτική και τόνισε, πως δεν είναι μοντέλο για να εστιάζουν στην εξωτερική της εικόνα.
Όπως δήλωσε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου για τα κακόβουλα σχόλια, που έχει δεχτεί, αλλά και για την αντίδρασή της σε αυτά: «Δεν ήμουν μοντέλο, ηθοποιός είμαι. Μονίμως το κάνουν για καλό. Λένε: "Σε έβλεπα στην τηλεόραση, ήσουν αδύνατη, ήσουν νέα". Πολύς ηλικιακός ρατσισμός. Είναι κι αυτό ένα κομμάτι, που δεν με αγγίζει. Έχω ακούσει σε σούπερ μάρκετ “αυτή είναι χοντρή”, “αυτή είναι χάλια”».
Όσο για την τηλεόραση και τα προγράμματα, που προβάλλονται σήμερα, η ηθοποιός υποστήριξε ότι παρατηρεί σημαντικές αλλαγές. Συγκεκριμένα, είπε: «Την τηλεόραση την αγαπώ, αλλά ήταν μια άλλη εποχή. Μια εποχή που με αγαπούσε, με πλήρωνε, μου έδινε ωραίους ρόλους, με σκεφτόταν. Τώρα τα πράγματα είναι μίζερα. Οι προτάσεις που είχα τα τελευταία χρόνια ήταν μια απογοήτευση».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;