Ο Άγγελος Διονυσίουσυμμετέχει στην παράσταση – αφιέρωμα για τη ζωή και το έργο του πατέρα του, Στράτου. Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε τόσο για την παράσταση όσο και για την περίοδο που ο αείμνηστος πατέρας του βρέθηκε στη φυλακή.
«Ήταν κάτι που το σκεφτόμασταν να γίνει χρόνια. Θέλαμε να γίνει η ζωή του Στράτου Διονυσίου είτε ταινία, είτε θεατρική παράσταση. Είχαμε συμφωνήσει να γίνει και ένα σίριαλ, είχαμε υπογράψει κιόλας, αλλά μπορεί να γίνει λίγο αργότερα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν υπήρξε κάτι στη συγκεκριμένη παράσταση όσον αφορά στη ζωή του πατέρα σας, που τον ζόρισε συναισθηματικά: «Όχι. Η αλήθειά είναι πως η ζωή του Στράτου ήταν λίγο επεισοδιακή, αλλά τα περισσότερα πράγματα τα ξέραμε και εγώ προσωπικά τα έζησα κοντά του ως ο μεγαλύτερος από τα υπόλοιπα αδέρφια μου. Όταν βλέπουμε πάντως μπροστά μας κάποια γεγονότα που τα έχουμε ζήσει, σίγουρα είναι έντονα συναισθηματικά. Δεν υπήρξαν ποτέ δύσκολες στιγμές, ακόμη και το κομμάτι της φυλακής του πατέρα μου δεν μπορούσε να μην συμπεριληφθεί στην παράσταση. Ήταν σημαντικό και ήταν και αδικία που μπήκε στη φυλακή, γιατί έπρεπε να πληρώσει τότε κάποιος επώνυμος. Ήταν αθώος όμως ο πατέρας μου γι’ αυτό και πήρε χάρη έκανε τη μισή ποινή και βγήκε γρήγορα από τη φυλακή».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.