Η Μαρία Αντωνά παραδέχτηκε, πως παρακολουθεί όλες τις πρωινές εκπομπές και πως δεν ξεχωρίζει καμία από όσες προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση. Η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου, στην εκπομπή «Weekenders» και μεταξύ άλλων τόνισε, πως από τη στιγμή που ένα πρόσωπο επιθυμεί να είναι ενημερωμένο, δεν έχει παρά να είναι σε επαφή με τα προγράμματα του συγκεκριμένου μέσου ενημέρωσης.
Όπως ανέφερε η Μαρία Αντωνά μιλώντας γενικότερα για τον χώρο της τηλεόρασης: «Βλέπω τηλεόραση. Δεν έχω καταλάβει αυτό που λένε πολλές φορές για το αν βλέπεις ή όχι. Αν σου αρέσει κάτι και θέλεις να είσαι ενημερωμένος, μπαίνεις, βλέπεις και περνάς τον χρόνο σου».
Όσο για τον σύντροφό της, Γιώργο Λιάγκα και την πορεία του στην παρουσίαση, πρόσθεσε: «Βλέπω τον Γιώργο, γιατί είναι από τους καλύτερους, που υπάρχουν για εμένα, αλλά βλέπω και τις απέναντι εκπομπές. Παρακολουθώ όλες τις εκπομπές».
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.