Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε κινητοποιηθεί για να στηρίξει τον Γιώργο Καρκά στη δικαστική του περιπέτεια πριν λίγα χρόνια, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για έντονα συναισθήματα που υπήρχαν μεταξύ τους, εκφράζοντας την απορία του για την εξέλιξη της μεταξύ τους σύγκρουσης.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8qwqec2xq3l)
Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη δράση του Σπύρου Μπιμπίλα να συλλέξει υπογραφές υπέρ του Γιώργου Καρκά. Τόνισε μάλιστα, πως πολλοί ηθοποιοί υπέγραψαν λόγω της εμπιστοσύνης τους στον Μπιμπίλα και όχι επειδή γνώριζαν προσωπικά τον Καρκά. «Ο Σπύρος Μπιμπίλας όταν είχε το πρόβλημα με τα δικαστήρια ο κύριος Καρκάς, είχε πάρει σβάρνα όλα τα θέατρα και μάζευε υπογραφές. Και υπογράψαμε σχεδόν όλοι υπέρ του κυρίου Καρκά. Δεν υπογράψαμε για τον κύριο Καρκά, γιατί οι περισσότεροι δεν τον ξέραμε, υπογράψαμε για τον Σπύρο. Μας είχε εγγυηθεί ο Σπύρος για την αθωότητα του κυρίου Καρκά», δήλωσε αρχικά.
Παράλληλα, ανέφερε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας του είχε εκμυστηρευτεί πως ήταν ερωτευμένος για χρόνια με τον Γιώργο Καρκά, εκφράζοντας την απορία του για την έντονη αντιπαράθεση που έχει προκύψει μεταξύ τους. «Έμαθα από τον Σπύρο ότι ήταν χρόνια ερωτευμένος μαζί του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να σου έχει κάνει ένας άνθρωπος, μετά από όλο αυτό το τρέξιμο που έχει κάνει για σένα, για να φέρεσαι έτσι. Μου είπε ο Σπύρος ότι ήταν χρόνια ερωτευμένος μαζί του. Από τη στιγμή που υπήρξε αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, έστω από την πλευρά του ενός, δεν καταλαβαίνω γιατί να φτάσεις στο σημείο να έχεις τέτοια έχθρα», είπε κλείνοντας.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.