Για τους μεγάλους έρωτες που έζησε στην Ανατολή μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη, τονίζοντας πως είναι δοτικός άνθρωπος και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να δίνει. Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν με τον δεύτερο σύζυγό της, όπου λόγω της δουλειάς της ως επιχειρηματίας σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, δεν περνούσε καθόλου απαρατήρητη.
«Είμαι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να δίνω κι αυτό τα λέει όλα. Έχω ζήσει και έρωτες στην Ανατολή. Στην Ανατολή έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Κατά την περίοδο που ήμουν με τον δεύτερο άντρα μου, δεν έλεγα πολλά. Όμως, την εποχή εκείνη δεν περνούσα απαρατήρητη, ήταν πολύ αξιοπερίεργο μια κοπέλα να είναι επιχειρηματίας σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο», εξήγησε η Δέσποινα Μοιραράκη.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8qkn54juqmp)
Μάλιστα, περιέγραψε μια ιδιαίτερη γνωριμία με έναν Πέρση άντρα, που τη μάγεψε. Αν και ήταν αμοιβαίο, η σχέση τους δεν είχε συνέχεια λόγω απόστασης και διαφορετικού τρόπου ζωής. «Ήταν λοιπόν ένας Πέρσης που με κοίταξε στα μάτια κι έμοιαζε με τον Αλέν Ντελόν, με μάγεψε και ίσως τον μάγεψα κι εγώ. Η εξέλιξη ήταν λίγο άρλεκιν. Δεν συνεχίστηκε πολύ, γιατί η απόσταση δεν... Δε θα μπορούσα να ζήσω στο Ιράν. Είμαι και πολύ φιλελεύθερο άτομο, δεν μπορώ να νιώθω ότι κάποιος με έχει υπό. Και στον πρώτο μου γάμο που πήγε να γίνει κάτι τέτοιο, έφυγα», τόνισε.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας