H Βρισηίδα Ανδριώτου βίωσε ένα απρόοπτο περιστατικό με το καινούργιο της αυτοκίνητο. Την Τρίτη 18 Μαρτίου μοιράστηκε την αγανάκτησή της, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Όπως ανέφερε η πρώην παίκτρια του «Survivor», παρά το γεγονός που η ίδια είναι πολύ προσεκτική με το καινούργιο της αμάξι, βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να την τρακάρουν, χωρίς όμως να φταίει η ίδια.
Πιο συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε πως ένα άλλο όχημα της έσπασε τον καθρέφτη της, ενώ εκείνη ήταν σταθμευμένη.
Στη συνέχεια, ζήτησε συμβουλές από τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς μπορεί να απομακρύνει το «κακό μάτι» όπως είπε, καθώς το τελευταίο διάστημα νιώθει, ότι αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες.
Δείτε το βίντεο
Στο βίντεο που δημοσίευσε η πρώην παίκτρια του «Survivor» είπε αναλυτικά: «Θέλω να πω, ότι είμαι πολύ προσεκτικός άνθρωπος και προσέχω πάρα πολύ το αμάξι μου. Εγώ λοιπόν έχω πάρει καινούριο αμάξι και δεν ξέρω ποιος με καταράστηκε και ενώ ήμουν παρκαρισμένη, κάποια που μάλλον δεν έχει καθόλου καλή αντίληψη πήγε και μου τράκαρε τον καθρέφτη μου. Το αμάξι είναι καινούργιο. Δηλαδή έχω κάνει ευχέλαιο, έχω κάνει αγιασμό, τι άλλο θα πρέπει να κάνω για να περάσουν αυτά τα κακά μάτια που έχω πάνω μου;».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι