Με τη σειρά της, η Χριστίνα Τσάφου τόνισε μέσα από τις δηλώσεις της στην εκπομπή «Breakfast@Star», αυτό που και άλλοι συνάδελφοί της έχουν αναφέρει για την εκλιπούσα ηθοποιό, πως δηλαδή έδινε αθόρυβα τη μάχη της. Σε συνέχεια, η ηθοποιός σημείωσε πως τα τελευταία χρόνια δεν είχε επαφές με την Καίτη Κωνσταντίνου, σε κάθε περίπτωση όμως τη θαύμαζε για την προσωπικότητά της και το υποκριτικό της ταλέντο.
Για τον χαρακτήρα της Καίτης Κωνσταντίνου, είπε αρχικά η Χριστίνα Τσάφου: «Με την Καίτη δούλεψα στα μικράτα μας, που λένε. Η αίσθηση που είχα πάντα για την Καίτη ήταν πως ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, πέρα από το ταλέντο της που το ήξερε όλος ο κόσμος. Έφυγε ένα διαμάντι, ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν εσωστρεφής, δεν άφηνε πολλά περιθώρια, αλλά η ψυχούλα της το ήξερε. Κρατούσε μέσα όλη της την ευαισθησία. Ήταν υπερταλαντούχα, χαμηλών τόνων, τη γέμιζε να κάνει μόνο τη δουλειά της».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8j7vllx4ri9)
Όσο για τη διάγνωση της Καίτης Κωνσταντίνου με καρκίνο, η ηθοποιός πρόσθεσε ότι δεν είχε λάβει γνώση για όσα συνέβαιναν στην υγεία της: «Δεν γνώριζα για το θέμα της υγείας της, γιατί δεν είχα σχέσεις και επαφές με την Καίτη, εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά και άλλοι άνθρωποι που είχαν σχέσεις μαζί της, δεν το ήξεραν. Το έκρυβε, δεν ήθελε να βαρύνει τους ανθρώπους της. Η Λυδία Φωτοπούλου ήταν χάλια, είχαν μιλήσει τρεις ημέρες πριν πεθάνει».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.