Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τη Δήμητρα Βαμβακούση, τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή τους κατά την εγκυμοσύνη της κόρης τους, αλλά και μετά τη γέννησή της. Ο πρώην παίκτης του «Survivor» σημείωσε, πως προσπάθησε να σταθεί στο πλευρό της συζύγου του μετά τις δοκιμασίες που πέρασε σωματικά και πνευματικά.
Αρχικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την καθημερινότητα εκείνου, και της Δήμητρας Βαμαβκούση μετά την έλευση της κόρης τους στη ζωή: «Σίγουρα η ζωή μετά τον ερχομό ενός παιδιού, δεν είναι για κανέναν η ίδια. Η γυναίκα όταν εγκυμονεί ή μετά τη γέννα, βάζει τον εαυτό της και το σώμα της σε μία διαδικασία, που δεν μπορούμε να καταλάβουμε 100% εμείς οι άντρες. Σίγουρα εμείς είμαστε ο δέκτης των κυμάτων αυτής της αλλαγής, και οφείλουμε να είμαστε εκεί δίπλα τους, για να στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και τη διαδικασία που μπαίνει το μυαλό - σώμα τους και να βοηθήσουμε μετέπειτα με το παιδί, όσο μπορούμε».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d8ddwflofi95)
Έπειτα, ο πρώην παίκτης του «Survivor» τόνισε, πως εκείνος και η σύζυγός του έγιναν γονείς, λίγους μήνες μετά την απόφασή τους να γίνουν ζευγάρι, εξηγώντας αν τους επηρέασε ως ζευγάρι αυτή η μεγάλη αλλαγή: «Η γέννηση της κόρης μας, μας πέτυχε σε πρόσφατη γνωριμία, που βρισκόμασταν. Δεν είναι κάτι που αλλάζει και δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Κοιτάζουμε οπωσδήποτε τις ανάγκες του παιδιού και μέσα από όλο αυτό να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα».
Κλείνοντας, απάντησε σε ερώτηση για το εάν θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, λέγοντας: «Δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή, είμαστε ακόμα πολύ κατά πάνω στην κόρη μας».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.