Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για την επιλογή της όλα αυτά τα χρόνια να μην ανήκει σε κάποια δισκογραφική εταιρεία και να κινείται αυτόνομα στον καλλιτεχνικό χώρο. Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη 11 Μαρτίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκάλυψε ορισμένα από τα σχόλια που έχει ακούσει σε επαγγελματικά ραντεβού.
Η τραγουδίστρια σημείωσε, πως την έχουν συμβουλέψει να κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στο σώμα της και συγκεκριμένα να προχωρήσει σε αυξητική στήθους, προκειμένου να έχει καλύτερα επαγγελματικά αποτελέσματα. Όπως δήλωσε η Τραϊάνα Ανανία για τον τρόπο που διαχειρίζεται την καριέρα της, αλλά και για τα σχόλια που κατά καιρούς ακούει: «Τόσα χρόνια δεν έχω μπει σε δισκογραφική και δεν έχω μάνατζερ, γιατί έχω ακούσει για το τι μαλλιά να κάνω, τι μέλη να βάλω στο σώμα μου και τι προσθήκες. Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Μου έχουν πει να βάλω στήθος και μιλάμε για σοβαρούς ανθρώπους. Αυτά τα έχω ακούσει σε πρώτο ραντεβού, που να πηγαίναμε και στο δεύτερο, τι θα άκουγα;».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8ddcdxtphcx)
Κλείνοντας, η τραγουδίστρια εξέφρασε τον προβληματισμό της σχετικά με την απουσία επαγγελματιών μάνατζερ από τον καλλιτεχνικό χώρο: «Αυτό το θέμα είναι πολύ περίεργο και δυστυχώς δεν υπάρχουν καλοί επαγγελματίες μάνατζερ, που να το έχουν σπουδάσει».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.