Ο Χάρης Βαρθακούρης, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ανέφερε ότι διανύει μια ιδιαίτερα θετική περίοδο στη ζωή του. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο τηλεοπτικής επιστροφής μαζί με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη, ξεκαθάρισε στην εκπομπή «Breakfast@Star» πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους, καθώς η αποχή τους από την τηλεόραση έχει συμβάλει θετικά στην προσωπική τους ζωή.
Παράλληλα, εξήγησε ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο σπίτι, καθώς οι κόρες τους την έχουν ακόμα ανάγκη, ενώ εκείνος εργάζεται για να στηρίζει την οικογένεια. «Ισχύει ότι είμαι στα καλύτερά μου, έτσι νιώθω τουλάχιστον. Ισχύει ότι προσέχουμε λίγο παραπάνω τη διατροφή μας αυτό το διάστημα. Εγώ τρώω λίγο, για να μπορώ κάθε βράδυ να τρώω γλυκά», ανέφερε στις δηλώσεις του.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8d9wvqxaxx5)
Αναφορικά με την πιθανότητα να επιστρέψει τηλεοπτικά με τη σύζυγό του, είπε: «Είναι κάτι που δεν υπάρχει στο "ραντάρ" μου, ούτε και στο δικό της αυτή τη στιγμή. Όλα πάνε καλά, η αποχή μας από την τηλεόραση μας έχει βγει σε καλό στην προσωπική μας ζωή. Γιατί να χαλάσουμε κάτι που αυτή τη στιγμή κυλάει νεράκι; Η Αντελίνα είναι στο σπίτι, η θέση της είναι εκεί, γιατί οι κόρες μας την έχουν ακόμα ανάγκη. Μην παρεξηγηθώ με αυτό που λέω. Δουλεύω εγώ και για τους δύο και είμαστε μια χαρά».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.