Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το «αντίο» της στην Καίτη Κωνσταντίνου - Πίστευα πως θα τα καταφέρεις
Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός
Με ένα μήνυμα στα social media αποχαιρέτησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τηνΚαίτη Κωνσταντίνου. Η δημοφιλής ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 10 Μαρτίου, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καίτη Κωνσταντίνου νοσηλευόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι γιατροί είχαν χαρακτηρίσει εξαρχής δύσκολη την περίπτωσή της, ωστόσο η ηθοποιός πάλεψε κάνοντας θεραπείες, οι οποίες δυστυχώς δεν απέδωσαν.
Σε ανάρτηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θέλοντας να την αποχαιρετήσει, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από μία θεατρική τους συνεργασία. Στη λεζάντα, με την οποία τη συνόδευσε, μίλησε για τη συνάδελφό της με τα καλύτερα λόγια, ενώ ανέφερε πως η ίδια πίστευε ότι θα τα κατάφερνε.
«Καίτη μου, ήσουν από τα πιο όμορφα άτομα που γνώρισα και συνεργάστηκα σε αυτόν τον χώρο. Ποτέ δε θα ξεχάσω το χιούμορ σου και τη ντομπροσύνη σου. Επειδή ήσουν δυνατός άνθρωπος, πίστευα πως θα τα καταφέρεις. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, νιώθω απέραντη θλίψη. Καλό ταξίδι στο φως, υπέροχο πλάσμα», έγραψε η ηθοποιός, εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της συναδέλφου της.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.