Είναι μία βαρετή και συνάμα ανούσια διαδικασία. Τα γυρίσματα για εκπομπές «ψυγείο» τις ημέρες των εορτών. Θέματα εκτός επικαιρότητας, συνεντεύξεις εκτός κλίματος και το χειρότερο όλων: να κάνουν οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες τα «μπαλέτα» σε καλεσμένους τραγουδιστές. Ισοδυναμεί με βασανιστήριο. Και βέβαια όλο το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο ελκυστικό και το κοινό το καταλαβαίνει. Και πετάει χαρταετό. Ας το καταργήσουμε επιτέλους, είναι κρίμα για όλους. Γιατί δυνατότητες για συνδέσεις με χωριά ανά την Ελλάδα δεν υπάρχουν, καλεσμένοι όπως Σύλλογοι με πολιτιστική δραστηριότητα δεν υπάρχουν, ήθη και έθιμα δεν παρουσιάζονται, ο παλμός της αγοράς σε εκπομπή – κονσέρβα δεν μπορεί να μεταδοθεί, και κάπως έτσι οδηγούμαστε την τηλεοπτική «σούπα».
Η είσοδος της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή «Buongiorno» έχει ενδιαφέρον. Αρχικά γιατί επιστρέφει τηλεοπτικά ένα ταλαντούχο πλάσμα και ένα καλό παιδί. Στη συνέχεια γιατί μία ισχυρή παρουσία έρχεται να προστεθεί σε ένα πάνελ που μετρά ήδη δύο: τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Χρειάζεται μαεστρία για να μοιραστεί εκ νέου η τράπουλα…
Το μοναδικό ριάλιτι που προβάλλεται αυτή την περίοδο, το «Master Chef» σημειώνει υψηλή τηλεθέαση και κρατά τα ποσοστά του δίχως σκαμπανεβάσματα. Λείπει από την βραδινή ζώνη η ποικιλία περιεχομένου με δημοφιλή προγράμματα. Λείπουν τα σόου, τα λαμπερά σόου. Λείπει η μουσική, η τέχνη. Αλλά κυρίως λείπει το γέλιο και η χαρά.
Σοφά ο ΣΚΑΊ στρέφει το βλέμμα του στην ψυχαγωγία. Εσπευσμένα και καθυστερημένα βέβαια, αλλά κάπως πρέπει να μπει στο διαφημιστικό παιχνίδι. Το «Big Brother» δεν είναι παιχνίδι παρουσιαστή πλέον. Είναι παιχνίδι casting. Αν μπουν οι σωστοί χαρακτήρες κάτι θα γίνει. Εκεί χρειάζεται έμπειρο μάτι. Και όλα δείχνουν ότι πάμε για κάτι πολύ διαφορετικό. Η επιλογή των προσώπων θα είναι με κριτήρια που δεν θα θυμίζουν τα προηγούμενα. Θα είναι πολύ καινοτόμο, θα υπάρχουν κοινωνικές εκφάνσεις, αναφορές και απόψεις ενώ ο παρουσιαστής θα είναι πρόσωπο που δεν συνδέεται με ριάλιτι και δεν είναι από τους συνεργάτες του καναλιού. Το casting call εκτός απροόπτου αρχίζει αύριο.
Οι περιπέτειες μιας εργαζόμενης μαμάς, η οποία είναι χήρα και μητέρα δύο παιδιών, γεγονός που δεν μπορεί να αποκαλύψει στο αφεντικό της που, όπως όλα δείχνουν, είναι ο νέος μεγάλος της έρωτας, αποτελούν τον βασικό πυρήνα της σειράς, «Μαμά στα κρυφά» που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00,από τις 8/3, σε σκηνοθεσία Νίκου Ζαπατίνα και σενάριο Πάνου Αμαραντίδη. Νομίζω ότι μάλλον θα έχουμε την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν στην ΕΡΤ1.
Κουίζ: ποια εκπομπή ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει πανελίστρια που κανείς δεν φαντάζεται;
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.