Πλήθος καλλιτεχνών έδωσε το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση μνήμης για την τραγωδία των Τεμπών, τιμώντας τα θύματα και εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στις οικογένειες τους. Ανάμεσά τους, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με τον Δημήτρη Λάλο και πολλοί ακόμα.
Η παρουσία ηθοποιών, μουσικών και ανθρώπων του πολιτισμού ήταν έντονη, καθώς πολλοί συμμετείχαν ενεργά στις εκδηλώσεις, ενώ κάποιοι ανέβασαν και στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δείτε φωτογραφίες
Γιώργος Γεροντιδάκης
Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης
Γιάννης Ζουγανέλης
Σπύρος Μπιμπίλας, Μιχάλης Ανθής και Γιάννης Ζουγανέλης
Δείτε μερικές αναρτήσεις που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους καλλιτέχνες
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.