Σήμερα συμπληρώνονται εννέα χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου του 2016. Με αφορμή την επέτειο του θανάτου του, η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδουέκανε μια ανάρτηση για εκείνον στα social media για να τιμήσει τη μνήμη του.
Πιο συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Παντελίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία του τραγουδιστή, όπου ποζάρει χαμογελαστός στο κρεβάτι του. Πάνω στο στιγμιότυπο, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη έγραψε: «9 χρόνια… Πόσο σπουδαίος είσαι αγόρι μου. Ήλιε μου, φως μου, παιδί μου».
Δείτε την ανάρτηση
Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος ανέφερε σε δηλώσεις τους στην εκπομπή Super Κατερίνα πώς απαλύνεται ο πόνος του θανάτου του αδερφού του, λέγοντας πως βοηθάει «η αγάπη του κόσμου που είναι πάντα η ίδια, αυξάνεται και είναι πάντα ζωντανή».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι